با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.این طالع امروز شماست؛ مهم نیست متولد چه ماه و چه روز و چه ساعتی هستید. این طالعبینی همیشه درست است! بالاخره اگر بخواهیم یک طالعبینی را قبول کنیم، باید کمی هم از شرایط رخداد آن اطلاع داشته باشیم. نمیشود که هر حرفی را چشمبسته قبول کرد. پس بیایید با کمی تأمل و تفکر، طالع خود را بررسی کنیم؛ این که چرا و چهگونه ستارهها میتوانند روی زندگی ما اثرگذار باشند.
ین روزها در بسیاری از رستورانهای غذاهای فوری و پیتزافروشی و در بعضی رسانهها و مجلهها و حتی در کتاب فروشیها هم انواع پیشبینیها را درباره طالع متولدین ماههای مختلف سال میبینیم. این حجم از پیشگویی ممکن است اشتباه باشد؟ اصلاً چقدر این پیشگوییها با هم شباهت دارند و چقدر متفاوتند؟ طالع بینی چینی و هندی و پارسی آیا همه یک چیز را پیشبینی میکنند؟
برگردیم به بحث خودمان که راجع به طالع امروز شما و تاثیر ستارهها بر رخدادهای زندگی شما بود. یک سال شمسی حدود ۳۶۵ روز و ۶ ساعت است و شما ممکن است در هر لحظهای از آن متولد شده باشید. پس هر ستارهای روی یکی از این لحظهها میتواند اثر بگذارد! به ازای هر نفر، ۱۰ ستاره اگر بر سرنوشت آنها تائیر بگذارد چطور است؟ یا اصلاً ۱۰۰ ستاره؟ اصلاً یک کار دیگر بکنیم و به ازای هر ثانیه ۱۰۰۰ ستاره در نظر بگیریم! بالاخره هر کسی در یک ثانیهای متولد شده است... بیایید فرض کنیم به ازای هر ثانیه ۱۰۰۰ ستاره سرنوشت افراد اثرگذار است! شاید برای هر ثانیه، ۱۰۰۰ ستاره هم زیاد باشد، اما به هر حال رقم خوبی است! یک سال معادل ۳۱۵۷۰۵۶۰ ثانیه است و توافق کردیم که بر هر ثانیه از آن ۱۰۰۰ ستاره تائیر گذار است. ضرب این دو عدد در هم میشود ۳۱۵۷۰۵۶۰۰۰۰ ستاره. یعنی ۳۱ میلیارد و پانصد و هفتاد میلیون و پانصد و شصت هزار ستاره فقط آفریده شدهاند که در هر لحظه روی سرنوشت ما تائیر بگذارند؟!
کهکشان راه شیری به طور تقریبی ۱۰۰ میلیارد ستاره دارد. تازه این تخمین دست پایین است و دانشمندان حدس میزنند تعداد ستارههای کهکشان ما بیش از این باشد. مشکلی که پیش میآید این است که با این وضعیت چیزی بیشتر از ۶۸ میلیارد و خوردهای ستاره بیکار هستند و احتمالا اثری بر سرنوشت ما ندارند. تازه این رقم فقط برای کهکشان خودمان است و ما ستارههای کهکشانهای دیگر را در معادلات طالعبینی خودمان حساب نکردیم. این منطقی است؟ میشود این همه ستاره بیخود و بیجهت و بی تاثیر باشند و صرفا نورافشانی کنند؟! آیا آن ستارههایی که در سرنوشت ما تاثیر دارند کار خاصی کردهاند که لیاقت تاثیرگذاری بر سرنوشت ما را پیدا کردهاند؟ با این تفاسیر و این تعداد ستاره، به نظر شما دنیا به طرز احمقانه و بیخودی بزرگ نیست؟ نمیشد کوچکتر و جمع و جورتر و اثرگذارتر ساخته میشد؟
از بزرگ بودن اعداد سر درد گرفتید؟! بیائید از عددهای بزرگ بگذریم و سراغ نحوه تائیرگذاری ستارهها برویم. یعنی همان ۳۱ میلیارد و اندی ستاره که بر هر ثانیه از سرنوشت بشر تاثیر میگذارند و ببینیم چطور این کار را میکنند. احتمالاً با امواج یا انرژی! آن هم نوعی از امواج یا انرژی که هیچ دانشمندی تا به حال کشف نکرده و ندیده است! شما روش یا پاسخ بهتری سراغ دارید؟!
برای تاثیرگذاری بر انسانها با امواج یا انرژی، دو روش به ذهن من میرسد. روش اول اینکه ستارهها آن انرژی ناشناخته را در فضا و در همه جهات رها میکنند و کسر بسیار بسیار کوچکی از آن به زمین میرسد که بر زندگی ما اثر میگذارد. این روش مشکلی بزرگ دارد و آن هم اینکه برای دریافت این امواج باید عضوی در بدن وجود داشته باشد که آنها را دریافت کند؛ مانند چشم که نور را میبیند و گوش که صدا را میشنود. میدانید پزشکان تا به حال چند دههزار بدن آدمی را کالبد شکافی کردهاند و چند مغز را تکهتکه کردهاند تا ساختارش را بشناسند؟ جستوجوی بسیاری کردهام، اما تا به حال گزارشی ندیدهام که در آن پزشکان گفته باشند این نقاط در بدن کارکردشان به طور قطع نامعلوم است یا حدس میزنیم مربوط به سرنوشت باشند... چنین اعضایی تابهحال پیدا نشدهاند.
دوم اینکه باید فرض کنیم ستارهها به صورت بسیار گزینشی امواج یا انرژی تاثیرگذار ناشناخته خود را به دقت میلیاردها برابر دقیقتر از یک تکتیرانداز به سمت ما شلیک میکنند و رفتن زیر سقف و عمق زمین و دریاها و اینها هم اصلاً فایده ندارد و همیشه این امواج شلیک شده به ما برخورد میکنند! (بهترین تک تیراندازی که در یک فیلم هالیوودی دیدم، هدف را از فاصله ۳ کیلومتری منهدم میکرد!) بهنظرتان میشود از فاصله چندین و چند ده و چند صد و چند هزار سال نوری پرتویی رها کنید به طرف یک انسان و در این فاصله هیچ چیزی روی موج شلیک شده اثر مخرب نگذارد تا آن پرتوی مقدر نهایتا به انسان مقصد برسد؟؟؟ تصور کنید در کلاس درس نشستهاید و یک روز جای خود را با همکلاسی خود عوض میکنید؛ آن وقت امواج سرنوشتتان فرصت نمیکنند با هم جابجا شوند و موج سرنوشت هر کسی به خود آن فرد نمیرسد و سرنوشتها با هم مخلوط میشود! مسخره نیست؟ برخی را دیدهام که میگویند این امواج ناشناخته همچون موشکهای هدایت شونده هدف خود را دنبال میکنند!
برویم سراغ خود طالع بینی و پیشبینیهایی که میکند. دانشآموزی داشتم که به طرز حیرتانگیزی باهوش و صدبرابر بیشتر از آن بازیگوش بود. روزی در کلاس گفت هنگامی که به مطالب طالع بینی برمیخورد یا مثلاً میشنود که راجع به طالع متولد یک ماه در رسانهای یا جایی صحبت میکنند دستش را روی گوشش میگذارد تا نشنود که صحبت راجع به کدام ماه است و وقتی دستش را برمیدارد میبیند پیشگوییها با وجود اینکه نمیداند مربوط به متولدین کدام ماه است، باز هم به مقدار زیادی برای خودش درست جواب میدهد. این موضوع را من هم در یکی از مدارس امتحان کردم و با پرسشنامههایی که میان ۳۰۰ دانشآموز دختر در مدرسهای پخش شده بود و عامدانه پیشبینیای به غیر از ماه تولدشان در اختیارشان قرار گرفته بود، به رقم ۸۰ درصد صحت پیشبینی رسیدیم! یعنی ۸۰ درصد دانشآموزانی که نمیدانستند پیشگویی ارائه شده مربوط به ماه تولد خودشان نیست، اذعان داشتند که موارد ذکر شده راجع به شخصیت آنها و پیشبینیهای طالعبینی در مورد آنها درست است.
تصور کنید که پیشگویی طالع بینی میگوید این ماه سفر در پیش دارید (یعنی یک دوازدهم از مردم دنیا، باید در آن ماه مسافرت کنند!) بالاخره هر کسی در یکی از آن دوازده ماه از سال به دنیا آمده است دیگر! به نظرتان منطقی است که ۵۸۳ میلیون و سیصد و سی وسه هزار و سیصد و سی و سه نفر از مردم دنیا که همه متولد یک ماه خاص هستند با هم در سفر باشند؟ تازه این فارغ از کسانی است که در حال عادی در سفرند. ممکن است طرفداران طالع بینی بگویند این پیشبینیها قطعی نیست! در این صورت چرا ما باید وقت برای چیزی بگذاریم که قطعی نیست و معلوم نیست که درست در بیاید و درست کار کند؟!
برگردیم سراغ اول بحث که گفتیم طالع امروز شما را میخواهیم بگوئیم. طالع امروز شما «تلاش» است. تلاش کنید تا به همه هدفهای خود برسید و بدانید آنچه در این سالها باعث پیشرفت بشریت شده، دانشی بوده است که در نتیجه تلاش نوع بشر به دست آمده است. آنچه میانگین طول عمر انسان را در این سالها بالا برده، آنچه باعث شده بهترین ساختههای دست بشر، میلیونها کیلومتر دورتر به دور سیارهای با دقت تمام در گردش باشد، آنچه مرگومیر در اثر بیماریهای همهگیر را کم کرده علم بوده است، نه شبه علم و نه طالع بینی!
نوشتهی امین جمشیدی برگرفته از : وبگاه مجلهی «نجوم»
|
|