صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 ایرانی بی‌سروصدایی که هوشمندی را به تلفن‌های همراه افزود بخش عمومی

14

میلیون‌ها تن در سراسر جهان بی آن که آگاه باشنند، هر روز فناوری‌هایی را به کار می‌برند که طراح و پدیدآورنده‌ی آن‌ها حسین یاسایی، یک ایرانی مقیم لندن است. نام وی و شرکت تحت مدیریت وی «ایمجینیشن تکنالجیز» را هیچگاه روی وسایل ارتباطی نوین، روی تابلوهای تبلیغاتی و یا در کنار نام‌های معروفی همچون اپل و گوگل نمی‌بینیم.


حسین یاسایی (Hossein Yassaie)، مدیرعامل شرکت «ایمجینیشن تکنالجیز» (Imagination Technologies)

 

 


به گزارش ‌«یک‌پارس» به نقل از «روزگار نو»، چهره‌ی حسین یاسایی همچون دیگر نام‌آوران گستره‌ی فناوری ارتباطی ـ برای نمونه، مارک زاکربرگ، بنیاد‌گذار فیس‌بوک یا استیو جابز، از پایه‌گذاران و مدیران اپل ـ شناخته‌شده نیست. با این همه، هر کسی که تلفن‌های آی‌فون و یا گونه‌های دیگر همراه‌های هوشمند را به کار می‌برد، به این ایرانی‌تبار
پنجاه‌وپنج‌ساله مدیون است.

 

در گزارش تازه‌ای از روزنامه بریتانیایی «دیلی‌میل» آمده ‌است: «بخش بزرگی از فناوری‌های پیچیده‌ای که بیش‌تر تلفن‌های هوشمند از آن بهره می‌جویند، از گرافیک‌شان گرفته تا سیستم عامل، همه فرآورده‌ی شرکتی هستند که حسین یاسایی آن را مدیریت می‌کند. خود او می‌گوید: «در حقیقت، ما عنصر هوشمندی را به این تلفن‌های همراه می‌دهیم. پیش از نوآوری و فناوری‌های محصولِ شرکت ما، هیچ تلفن هوشمندی وجود نداشت.»

 

او هنگامی کار برای این شرکت را آغاز کرد که این شرکت «ویدئولاجیک» نام داشت، و با نزدیک به ۴۰ کارمند، پاره‌ای از فناوری‌های به‌کاررفته در سامانه‌ی «ام‌اس‌داس» مایکروسافت را تولید می‌کرد؛ ولی پس از نزدیک به ۲۰ سال، شرکت تحت مدیریتِ وی در دوازده کشور جهان بیش از 1100 کارمند دارد.

 

مشتریان این شرکت، نام‌های بزرگِ گستره‌ی فناوری ارتباطی همچون اپل، گوگل، مایکروسافت، سامسونگ، اینتل، سونی و ال‌جی هستند. سیاهه‌ی مشتریان این شرکت آن‌قدر گسترده ‌است که آقای یاسایی برای پرهیز از رنجاندنِ رقبای آن‌ها، ترجیح می‌دهد که نامِ همه‌ی آن‌ها نبرد.

 

حسین یاسایی زاده و بزرگ‌شده‌ی ایران است. نخستین تماس او با فناوری، در چهارسالگی انجام گرفت. وی می‌گوید: «یادم هست که در چهارسالگی برای سر درآوردن از شیوه‌ی کار یک رادیوی بزرگ، انگشت خود را درون آن بردم و برق مرا گرفت. از آن زمان، علاقه‌ی من به فناوری‌های نوین و کامپیوتر ادامه یافته ‌است.»

 

او در سال ۱۹۷۶ برای تحصیلات عالی به بریتانیا رفت و دوره‌ی پیش‌دانشگاهی را که معمولاً دو سال طول می‌کشد، در چند ماه با موفقیت پیمود و تحصیلات خود را در رشته‌ی دانش‌های رایانه در دانشگاه «ناتینگهام» به پایان برد.

 

حسین یاسایی در مورد تفاوت‌های میان صنعت ارتباطات و رایانه در بریتانیا با آمریکا می‌گوید: «یکی از دلایل بنیادین پیشرفت آمریکایی‌ها این است که محیط علمی و فعالیت گسترده‌ی این شرکت‌ها در چند دهه‌ی اخیر، شرایطی را فراهم آورده که بسیاری از جوانان را به نوآوری تشویق می‌کند.» افزون بر این، آقای یاسایی بلندپروازی را نیز یکی از دلایل اصلی برای پیشرفت فناوری و حرکت به سوی اختراع‌های نوین می‌داند. به گفته‌ی وی، در
بریتانیا این روحیه‌ی بلندپروازی ضعیف‌تر است و معمولاً در برابر طرح‌های بزرگ و بلندپروازانه، ایستادگی و مقاومت می‌شود.

حسین یاسایی تأکید می‌کند که مهم‌ترین عامل برای رشد فناوری‌های نوین در هر کشوری، آموزش نوجوانان و فراهم آوردنِ زمینه‌های مورد نیاز برای رشد استعدادها، آفرینندگی و خلاقیتِ جوانان است.

 

 

 

برگرفته از : مجله‌ی اینترنتی «یک‌پارس»


ویرایش : امیریاشار فیلا

 

شنبه 30 اردیبهشت 1391 ساعت 10:16  
 نظرات    
 
نیما محسون 20:42 شنبه 30 اردیبهشت 1391
0
 نیما محسون
خواندن مطلب فوق افتخار آمیز و خیلی لذت بخش بود.ممنون
علی علیزاده 21:39 شنبه 30 اردیبهشت 1391
0
 علی علیزاده
ممنون از شما
محمد ذوالفقاری 23:45 شنبه 30 اردیبهشت 1391
0
 محمد ذوالفقاری
باعث افتخار ایران . متشکرم
محسن نیک 07:41 یکشنبه 31 اردیبهشت 1391
0
 محسن نیک
بازم بچه ایرونی