www.iiiWe.com » محکومیت چند نوجوان خرابکار به خواندن کتاب

 صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 محکومیت چند نوجوان خرابکار به خواندن کتاب بخش عمومی

9



یک قاضی در ویرجینیای آمریکا چند نوجوان خرابکار را که روی دیوار مدرسه‌ی تاریخی آفریقایی ـ آمریکایی‌ها گرافیتی نژادپرستانه کشیده بودند، به خواندن ۳۵ جلد کتاب و چند کار فرهنگی دیگر محکوم کرد.

«گاردین » نوشت: پنج نوجوان خرابکار که به کشیدن گرافیتی‌های نژادپرستانه و توهین‌آمیز روی دیوار مدرسه سیاه‌پوستان «اشبورد» اقدام کرده بودند، از سوی یک قاضی ویرجینیایی به خواندن ۳۵ جلد کتاب از جمله «رنگ بنفش»، «بادبادک‌باز» و «قصه ندیمه»، تماشای ۱۴ فیلم، دیدن دو موزه و نوشتن مقاله‌ پژوهشی محکوم شدند.

هدف این قاضی این بوده که آن‌ها درک بهتری از «جنسیت، نژاد، مذهب و تعصب» پیدا کنند. او درباره انگیزه خود از این تصمیم گفت: چون این پنج نفر، چند نوجوان خنگ بودند و هیچ یک از آن‌ها قبلا سابقه‌ای نداشتند. آن‌ها هرگز به دردسر نیفتاده‌اند. کاملا مشخص است که با انگیزه‌های نژادپرستانه این کار را نکرده‌اند. بیش‌تر از روی حماقت و نداشتن درک از جدی بودن کارشان، دست به این اقدام زده‌اند.

تمام ۳۵ کتابی که این نوجوانان محکوم به مطالعه آن‌ها هستند، درباره نژادپرستی، برابری جنسی، مذهب و جنگ نوشته شده‌اند. «رنگ بنفش» رمان معروف «آلیس واکر»، «قصه ندیمه» نوشته «مارگارت اتوود»، «بوته آزمایش» کتاب «آرتور میلر»، «پسر بومی» به قلم «ریچارد رایت»،‌ «مبارزه زیبا» نوشته «تا ـ نهیسی کوتس»، «هزار خورشید تابان» و «بادبادک‌باز» نوشته «خالد حسینی»،‌ «خورشید همچنان می‌دمد» اثری از «ارنست همینگوی»، «می‌دانم چرا پرنده قفسی آواز می‌خواند» از «مایا آنجلو» و «آبی‌ترین چشم» نوشته «تونی موریسون» جزو این فهرست هستند.

یکی از فیلم‌های این لیست هم «۱۲ سال بردگی»، فیلم برنده اسکار با بازی «مایکل فاسبندر» ‌و «چیوتل اجیوفور» ‌است. هر یک از این محکومان باید هر ماه یک گزارش کتاب‌ بنویسد و یا مروری بر یکی از فیلم‌ها. آن‌ها همچنین باید درباره پیامی که در نماد نازی‌ها پنهان است، مقاله بنویسند و از موزه هولوکاست و موزه تاریخ آمریکا بازدید کنند.

برگرفته از :
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

چهارشنبه 20 بهمن 1395 ساعت 19:45  
 نظرات    
 
سن سی خلیلی فرد 15:13 آدینه 29 بهمن 1395
0
 سن سی خلیلی فرد

عدالت..... عدالت .... اکنون من می خواهم عدالت را تعریف کنم...
عدالت یعنی این که همیشه انسان هایی هستند که از فقر بمیرند تا دیگران زنده بمانند...(ژان پل سارتر ) 


سپاس ودرور بی همتای بر شما