www.iiiWe.com » ثروتمندترین زنان ایرانی در سال 2015

 صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 ثروتمندترین زنان ایرانی در سال 2015 بخش عمومی

6







بانوی شماره‌ی هفت : ثریا دارابی (Soraya Darabi)

یکی از پایه‌گذارانِ ZADY ؛ ۱۰ میلیون دلار





ثریا دارابی، زاده‌ی سپتامبر ۱۹۸۳، دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی تاریخ هنر از دانشگاه جرج‌تاون است. او که یکی از بنیادگذاران وبگاه «Zady» است، زندگی حرفه‌ای خود را از روزنامه‌ی «نیویورک‌تایمز» آغاز کرد. او در این روزنامه به‌عنوان مدیر امور مشارکت دیجیتال و بازاریابی برای رسانه‌های اجتماعی کار می‌کرد. پیروزیِ چشم‌گیر او در «فوداسپاتینگ» رقم خورده است: اپلیکیشن «Foodspotting» که آن را به همراه یک تن دیگر راه اندازی کرده، از سوی شرکت اپل (apple)، اپلیکشن سال نام گرفت. ثریا دارابی اکنون در بروکلین، نیویورک زندگی می‌کند.




بانوی شماره‌ی شش :سیما ضرغامی (Cyma Zarghami)

رییس شرکت تلویزیون‌های کابلی «نیکل‌اودئون» و «ویاکوم»




سیما ضرغامی، مدیر ایرانی ـ آمریکایی شبکه‌های تلویزیونی است که از سال ۲۰۰۶ تاکنون ریاست شبکه‌ی «نیکل‌اودئون» و «ویاکوم» و گروه کودکان و خانواده‌ی شبکه‌ی «ام‌تی‌وی» را بر عهده دارد. سیما ضرغامی در سال ۲۰۰۶ به عنوان زن سالِ جشنواره‌ی «زنان در ارتباطات کابلی» برگزیده شد. ضرغامی از سال ۱۹۸۵ به عنوان یک کارمند برنامه‌ریزی به «نیکل‌اودئون» پیوست و در سال ۲۰۱۴ به ریاست «نیکل‌اودئون» رسید؛ جایی که او با نظارت بر روند تولید و گسترش شبکه، به همراه بازاریابی، برنامه‌نویسی و نوآوری در آن، زمینه‌ساز شکوفایی و پُرآوازه شدنِ نام این شرکت شد.




بانوی شماره‌ی پنج : رکسانا ورزا (Roxanna Varza)

مسئول استارت‌آپ‌های مایکروسافت در فرانسه





رکسانا ورزا یکی از بانوان موفق در زمینه‌ی فن‌آوری است. او هم‌اکنون رهبریِ فعالیت‌های «استارت‌آپ» مایکروسافت در فرانسه را بر عهده دارد. در آوریل ۲۰۱۳، مجله‌ی «بیزنس‌اینسایدر» او را به عنوان یکی از ۳۰ زن موفق زیر ۳۰ سال معرفی کرد. او به سه زبان آگاهی کامل دارد و دارای مدارکی تحصیلی از دانشگاه کالیفرنیا (UCLA)، دانشگاه علوم سیاسی پاریس (Sciences Po) و آموزشگاه اقتصاد لندن است. بانو ورزا هم‌اکنون اجرای هر دو برنامه‌ی مایکروسافت و «Bizspark» را در دست دارد. پیش از مایکروسافت، او برای چند استارت‌آپ اروپایی کار می‌کرد؛ و نیز سردبیر «TechCrunch» فرانسه بود. وی در فرانسه و بریتانیا از زنانِ پیشگام در زمینه‌ی فن‌آوری بوده و با سازمان کنفرانس «Failcon» پاریس همکاری داشته است. بانو ورزا همچنین از پشتیبانان بیماران صرعی است.




بانوی شماره‌ی چهار : پریسا تبریز (Parisa Tabriz)

شاه‌دختِ امنیتِ گوگل‌کروم





پریسا تبریز زاده‌ی سال ۱۹۸۳ و یکی از کارشناسان امنیتِ رایانه در آمریکاست. او هم‌اکنون برای شرکت گوگل کار می‌کند. کار وی نبرد با هکر‌ها و پیکار سایبری است. بانو تبریز که او را «شاه‌دختِ امنیت» (Security Princess) می‌نامند، رهبریِ یک گروه بزرگ در زمینه‌ی امنیت «گوگل‌کروم» را برعهده دارد، که کارشان کشف حفره‌های امنیتی است. او که مادری لهستانی/آمریکایی و پدری ایرانی دارد، تنها چند ماه پس از پایانِ آموزش دانشگاهی‌اش، در شرکت گوگل سرگرم کار شد. مجله‌ی «Forbes» او را به‌عنوان «یکی از سی پیشگام کم‌تر از ۳۰ سال در زمینه‌ی فن‌آوری» معرفی کرده است.




بانوی شماره‌ی سه : شهرزاد رفعتی (Shahrzad Rafati)

پایه‌گذار و مدیر عامل شرکت «BroadbandTV»





این بانوی پیشگام و زیبای ۳۴ساله، یکی از مصداق‌های بارز موفقیت و به‌اصطلاح، «آخر داستان موفقیت» است. با این که وقتی او در نوجوانی از تهران به ونکوور رفت، آشنایی کمی با زبان انگلیسی داشت، بسیار زود بر دانش رایانه اشراف یافت و عاشق صنعت فن‌آوری شد. خود او می‌گوید که در سال ۲۰۰۵، پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه «بریتیش‌کلمبیا» در مقطع کارشناسی، شرکت خود را پایه گذاشت؛ شرکت «BroadbandTV» کهاکنون ۷۴ کارمند دارد.


در الگوریتم ارائه‌شده از سوی شهرزاد رفعتی، نه‌تنها وب‌گاه‌های بزرگی همچون یوتیوب، بلکه سرتاسر وب، برای یافتن ویدئوهای بی‌بهره از حق کپی‌رایت جست‌وجو می‌شود و پس از یافتن این ویدئوها، شرکت «BroadbandTV» یک آگهی تبلیغاتی به آن‌ها می‌افزاید و درآمد به‌دست‌آمده از این آگهی را با تولیدکنندگان این آثار تقسیم می‌کند. بانو رفعتی نمونه‌ای عالی از داستان‌های الهام‌بخش «از فرش به عرش» به شمار می‌رود.




بانوی شماره‌ی دو : سحر هاشمی (Sahar Hashemi)

بنیادگذار «COFFE REPUBLIC» ؛ ۳۵ میلیون دلار





سحر هاشمی، یکی از کارآفرینان برتر بریتانیاست و بیش‌تر به خاطر پایه گذاشتن کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ایِ «COFFE REPUBLIC» و شیرینی‌فروشی‌های «Skinny Candy» شناخته می‌شود. او در سال ۲۰۱۲ نشان «Order of the British Empire» را به‌خاطر خدماتش به اقتصاد بریتانیا و همچنین کنش‌های نیکوکارانه‌اش دریافت کرد. در پایان ماه ژوییه و به دنبال تعطیل شدنِ ۱۸ مغازه از این زنجیره، «COFFE REPUBLIC» توسط شرکت « Arab Investment» خریداری شد.




بانوی شماره‌ی یک : انوشه انصاری (Anousheh Ansari)

از بنیادگذاران «Prodea Systems» ؛ 750 میلیون دلار





انوشه انصاری زاده‌ی ۱۲ سپتامبر ۱۹۶۶ در مشهد است. او که نام خود را به‌عنوان نخستین بانوی گردشگر فضانورد به ثبت رسانده، مهندسی ایرانی ـ آمریکایی و یکی از بنیادگذاران شرکت «Prodea Systems» است. یکی از دستاوردهای پیشین او ـ راه‌اندازی و اداره‌ی شرکت «Telecom Technologies» بود. او در سال ۲۰۰۱ در یک معامله‌ی سهام‌به‌سهام، 10.8 میلیون سهم از سهام «SONUS» را به دست آورد. بانو انصاری سمت‌های معاونت و مدیرکلی «SONUS» در دوره‌ی نوین فعالیتش را عهده‌دار بوده است و از سال 2006 تا کنون یکی از پایه‌گذاران و مدیر عامل «Prodea Systems» بوده است.






شایان‌توجه است که زمینه‌ی کاریِ شش تن از این هفت بانوی پردرآمد و ثروتمند، رسانه‌های نوین و دیجیتال و فن‌آوری‌های مرتبط با آن‌هاست.



برگرفته از : boxnewsbox.com
برگردان و آماده‌سازی : امیریاشار فیلا


شنبه 14 شهریور 1394 ساعت 09:55  
 نظرات    
 
زینب باران 20:53 یکشنبه 15 شهریور 1394
1
 زینب باران
☆☆♡♡♡☆☆ درود..
سیزده مشخصه افرادی که از
نظر روانی قوی هستند:
1. آنها معمولا وقتشان را با ابراز تاسف به حال خود
تلف نمی کنند.
2. آنها اختیار قدرت خود را از کف نمی دهند.
3.آنها از انعطاف پذیربودن خجالت نمی کشند.
4.آنها انرژی خود را روی مسائلی که خارج از کنترلشان باشد هدر نمی
دهند.
5.آنها نیازی نمی بینند که همیشه موافق دیگران باشند.
5.آنها از خطرات پیش بینی شده نمی ترسند.
7.آنها به گذشته نمی چسبند.
8.آنها معمولا یک اشتباه را بارها و بارها تکرار نمی کنند.
9.آنها از موفقیت دیگران بیزار نیستند.
10.آنها با دیدن اولین شکست دست از تلاش نمی کشند.
11.آنها از تنها بودن نمی ترسند.
12.آنها حس نمی کنند که دنیا به آنها بدهکار است.
13.آنها به دنبال نتیجه گیری فوری نیستند.