www.iiiWe.com » تصویر پانوراما از تور ابرهای شب‌تاب در آسمان فرانسه

 صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 تصویر پانوراما از تور ابرهای شب‌تاب در آسمان فرانسه بخش عمومی

10

چند روز پیش عکس روز ناسا به تصویری خارق‌العاده از ابرهای شب‌تاب در آسمان فرانسه اختصاص یافته بود. ابرهای شب‌تاب (Noctilucent Clouds) پدیده‌ای لطیف و ابرمانند و بسیار کم‌یاب هستند.

ابرهای شب‌تاب پدیده‌ای نازک و ابر مانند، و به اصطلاح لبه‌های پاره پاره‌ای از ابرهای بسیار روشن تر و فراگیر قطبی به نام ابرهای مزوسفری قطبی در هواکره (جوّ) بالایی هستند که در سپیده دم دیده می شوند است و ساختار آنها بلور آب یخ زده‌است.



ابرهای مزوسفری قطبی در لایه‌های بالایی اتمسفر (ارتفاع ۷۶ تا ۸۵ کیلومتری از سطح زمین) قرار دارند و هنگام سپیده‌دم می‌توان آنها را مشاهده کرد. ابرهای شب‌تاب از کریستال یخ تشکیل شده‌اند. در زبان لاتین، Noctilucent به معنی درخشش شب است. اغلب اوقات این ابرها را می‌توان در ماه‌های تابستان و در ارتفاعات بین ۵۰ و ۷۰ درجه‌ی شمال و جنوب استوا مشاهده کرد. ابرهای درخشان در شمال فرانسه منظره‌ آشنایی نیستند. اما این امواج آبی رنگ درست قبل از سحر، در آسمان شهر کوچک ونکور گسترده شدند. ماهیت ابرهای شب‌تاب هنوز به طور کامل درک نشده و این پدیده اخیرا کشف شده است. قبل از سال ۱۸۸۵ میلادی، هیچ رکوردی از مشاهده‌ی آنها ثبت نشده است.

این چشم‌انداز را در اندازه‌ای بزرگ‌تر، این‌جا ببینید.


برگرفته از : خبرآنلاین

چهارشنبه 23 تیر 1395 ساعت 15:45  
 نظرات    
 
مهدی تارک 21:06 چهارشنبه 23 تیر 1395
1
 مهدی تارک
ممنون جناب مهندس فیلا