صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 روزنامه‌ای تازه برای ایران و ایرانیان بخش عمومی

11


روزنامه‌ی «آسمان آبی» با محتوایی تحلیلی، از دیروز (شنبه، دهم تیر) روی دکه‌ی مطبوعات قرار گرفت. این روزنامه محتوای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد و در ۳۲ صفحه منتشر می‌شود و اگر مخاطبان از آن استقبال کنند و فضای رسانه‌ای و مطبوعاتی کشور ظرفیت داشته باشد، شمار صفحه‌های آن به ۴۸ خواهد رسید.

صاحب‌امتیاز و مدیر‌مسئول این روزنامه، الناز صالح و فوزیه محمدی هستند و حامد شفیعی، سردبیریِ آن را بر عهده دارد. به گفته‌ی سردبیر این روزنامه، مشی و مرام «آسمان آبی»، گزارشی و تحلیلی خواهد بود؛ به گونه‌ای که در روز نخست نیز عکس جلد، غیرخبری و بر اساس گزارش تولیدی بوده است. بر‌ این اساس، مخاطبانی که با نقد روزنامه‌های حال حاضر کشور، مطالبه‌ی گزارش و تحلیل درباره‌ی مسائل روز را داشتند، می‌توانند از مخاطبان «آسمان آبی» به شمار بروند؛ به‌ویژه آن که شکل و فرم روزنامه نیز به‌گونه‌ای است که به نظر می‌رسد جذابیت پنهانی برای مجله‌خوان‌های حرفه‌ای دارد. این روزنامه تحلیلی جدیدالانتشار با قطع مترویی A٣ منتشر شده و به حوزه‌هایی مانند فرهنگ و هنر، ‌سیاست خارجی، اقتصاد، ورزش، جامعه و سیاست، گردشگری، محیط زیست، تاریخ و اندیشه، سلامت، فن‌آوری اطلاعات، اندیشه و قضایی می‌پردازد. شورای سیاست‌گذاری آن را هم سرگی بارسقیان، علی دهقان، کاظم رهبر و بهمن احمدی اَمویی بر عهده دارند.

حامد شفیعی، سردبیر روزنامه‌ی «آسمان آبی» دیروز در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی نخستین شماره‌ی این روزنامه که بر روی پیش‌خوان مطبوعات قرار گرفت، گفت: ما در «آسمان آبی» خبر منتشر نمی‌کنیم و مطالبی گزارشی و تحلیلی ارائه خواهیم کرد. اما در مواقع بسیار خاص ممکن است به صورت محدود خبر هم کار کنیم، زیرا معتقدیم در جهان امروز خبر از طریق فضای مجازی به آگاهی مردم می‌رسد.

سردبیر روزنامه‌ی «آسمان آبی» با تأکید بر رشد شبکه‌های اجتماعی، درباره‌ی ایده‌ی شکل‌گیری این روزنامه افزود: من و چند تن از دوستانم زمانی که رشد شبکه‌های اجتماعی و وبگاه‌های خبری را دیدیم، به این نتیجه رسیدیم که روزنامه از کارکرد خبری خارج شده و باید به سوی گزارش و تحلیل رویدادهای خبری برود و کار خبر را به خبرگزاری‌ها، وبگاه‌های خبری و فضای مجازی واگذار کند.

او همچنین گفت: ایده‌ی این کار تقریباً دو سال پیش مطرح شد و در آغاز به شکل و محتوای روزنامه اندیشیدیم، تا این که پس از نوروز امسال این کار را عملیاتی کردیم و از آغاز خردادماه کار رسمی ما شروع شد. از خردادماه دو پیش‌شماره رفتیم تا ایرادهای کار را دریابیم و سرانجام به شماره‌ی امروز رسیدیم. البته روزنامه کاستی‌هایی دارد که می‌کوشیم در یک ماه آینده به ثبات نهایی برسیم.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم هر مطلبی که منتشر می‌کنیم، محتوایی متفاوت داشته باشد، که مخاطبان نتوانند آن را در فضای مجازی پیدا کنند و از این راه اعتمادشان را جلب می‌کنیم. می‌خواهیم در این دوران که روزنامه حال چندان خوشی ندارد، دوباره کورسوی امیدی به جامعه‌ی مطبوعاتی و رسانه‌ای کشور برگردانیم.

حامد شفیعی در پایان گفت: مجوز روزنامه‌ی ما اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است، اما ما مطالبی درباره‌ی سیاست خارجی، گردشگری، محیط زیست، علم و فن‌آوری اطلاعات، اندیشه، تاریخ، ورزش، ادبیات، جامعه و هنر در حوزه‌ی تخصصی سینما و تئاتر و موسیقی و تجسمی منتشر خواهیم کرد. ما از طریق گزارش روزنامه‌نگاران و یادداشت‌های کارشناسان، مسائل روز را به تحلیل می‌کشانیم.


برگرفته از :

ـ خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
ـ روزنامه‌ی «شرق»
ویرایش : امیریاشار فیلا

یکشنبه 11 تیر 1396 ساعت 10:26  
 نظرات    
 
رضا مهیاری 12:28 سه شنبه 13 تیر 1396
0
 رضا مهیاری
دوستان سلام من برگشتم. اینجا الان کی به کیه
امیر یاشار فیلا 13:27 سه شنبه 13 تیر 1396
0
 امیر یاشار فیلا
سلام آقای مهندس مهیاری عزیز.
به خونه‌ی خودتون خوش اومدین.
همه‌چیز مثل گذشته‌ست، من هم کمی بیش‌تر از سابق به دوستان کمک می‌کنم. 
م افتخاری 10:48 چهارشنبه 21 تیر 1396
0
 م افتخاری
سلام بر آقای مهندس مهیاری گرامی