www.iiiWe.com » ناسا ماه‌‌گرفتگی «آبی» را زنده پوشش می‌دهد

 صفحه شخصی امیر یاشار فیلا   
 
نام و نام خانوادگی: امیر یاشار فیلا
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی نقشه برداری
شغل:  ویراستار، روزنامه‌نگار، کارشناس تولید محتوا و رسانه‌گر حوزه‌ی شهر، ساختمان، معماری و مهندسی
تاریخ عضویت:  1389/06/12
 روزنوشت ها    
 

 ناسا ماه‌‌گرفتگی «آبی» را زنده پوشش می‌دهد بخش دانش و فناوری

9

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر، مرتبط با موضوع در دسترس شما خواهد بود.

ناسا پدیده‌ی دیریاب «ابرماه سرخ آبی» (Super Blue Blood Moon) یا همان «ماه‌گرفتی آبی» را امروز به‌طور زنده پوشش خواهد داد. به گزارش «اِنگجت»، بخش‌هایی از ایالات متحد آمریکا امروز (چهارشنبه) شاهد یک ماه‌‌گرفتگی بسیار ویژه خواهند بود. ماه‌گرفتگی کامل بعدی در ماه ژانویه‌ی سال ۲۰۱۹ از آمریکای شمالی قابل مشاهده خواهد بود. این پدیده، یک ماه‌گرفتگی کامل همراه با اَبَرماه و ماه آبی را دربرمی‌گیرد.

در حالیکه همه مردم آمریکا ماه‌گرفتگی فردا را مشاهده نخواهند کرد، ناسا این پدیده را از مناطق آریزونا و کالیفرنیا در وبسایت خود به طور زنده پوشش خواهد داد.

در حالیکه "ماه آبی" دومین ماه کامل در طول یک ماه است، پدیده "اَبَر ماه" وقتی رخ می‌دهد که ماه در حالت بدر به نزدیک‌ترین فاصلهٔ خود از زمین می‌رسد و ۱۴ درصد درخشان‌تر و بزرگتر از همیشه دیده می‌شود. این سه پدیده این بار در یک زمان به وقوع می‌پیوندند و این امر ماه گرفتگی فردا را مهم‌تر و قابل توجه می‌سازد.

مناطق هاوایی، آلاسکا و ساحل‌غربی شاهد این ماه گرفتگی کامل خواهند بود.

این پدیده از ساعت ۵:۳۰ صبح فردا(چهارشنبه) به وقت EST( دو ظهر به وقت تهران) شروع میشود و چهار ساعت به طول خواهد انجامید و ماه در حدود ۱ ساعت و ۱۶ دقیقه به طور کامل تحت الشعاع سایه زمین قرار خواهد گرفت.

ناسا این پدیده را از "مرکز تحقیقات پرواز آرمسترانگ" در اِدواردز کالیفرنیا، رصدخانه "گریفیث"(Griffith) در لس آنجلس و رصدخانه "اِسکای سِنتر" (SkyCenter) در دانشگاه آریزونا، پوشش خواهد داد.

برگرفته از :
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

چهارشنبه 11 بهمن 1396 ساعت 12:49  
 نظرات